flyttfirma och flytthjälp Stockholm

Flyttfirma Stockholm

Flytthjälp hela vägen!

Vi fixar flytten! Om du behöver kan vi även hjälpa dig med packning av ditt kök eller av hela ditt bohag. I samband med flytten kan vi även ta hand om den återvinning du inte längre behöver. Vår flyttfirma i Stockholm har ansvarsförsäkring & yrkestrafiktillstånd.

Sagt om oss på zimpelt

Skicka en förfrågan

Vi hjälper dig med städ-, flytt- och hantverkstjänster så att du kan fokusera på det du är bra på.

Trappstädning stockholm företag
Dokumenterad garanti och uppföljning
Trappstädning stockholm företag
Kostnadsförslag anpassat för dig
Trappstädning stockholm företag
Personlig projektledare från start till slut

Berätta kort om dig:

Vi delar aldrig din data, Läs våra Allmänna Villkor
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Om flytthjälp i Stockholm

Vad ingår i Flytthjälp?

Flytthjälp

• Ansvarsförsäkring och försäkring enligt Bohag 2010.
• Lastbilstransport från dörr till dörr.
• Vi bär ut allt från din bostad, ditt förråd och annan biyta samt bär in det på motsvarande sätt på din nya adress.

När du väljer att boka Flytthjälp utan packning ansvarar du för att allt är packat och klart för att bäras ut till lastbilen på flyttdagen.

Packhjälp

Vi erbjuder packningshjälp om du behöver flytthjälp inom Stockholm med omnejd. När du bokar packning som tillägg till din flytt tar vi fullt ansvar för att dina saker är tryggt och säkert packade och står ansvariga om en eventuell skada uppstår på det packade under flytten.

I packning ingår
• Allt material som behövs som flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och liknande.
• Specialutbildad personal som utför packningen korrekt och säkert.

Jag ska flytta en längre sträcka, går det?

Vi kan hjälpa dig att flytta från eller till ny adress i hela Sverige, så länge en av destinationerna är Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Västerås eller en plats som ligger nära de städerna. Skriv in postnummer dit du flyttar längst upp på sidan, så ser du om vi kan hjälpa dig att flytta dit! Vi erbjuder även flytthjälp till Spanien och utför flyttar till Portugal.

Vad händer om jag behöver omboka?

Då vi har engagerat personal hos dig som kund och därmed förbundit oss gentemot personerna att i enlighet med gällande kollektivavtal utbetala ersättning för det i avtalet bestämda flyttillfället medför det att vi är tvungen att debitera 20% enligt avtal. Såvida inget annat är överenskommet.

Så här Går det till

Snabbt, tryggt och zimpelt.

Trappstädning stockholm företag
Steg 1

Bokning/Offert

Skicka in en bokning alt. offertförfrågan så återkopplar vi för en avstämning.

Trappstädning stockholm företag
Steg 2

Inför utförande

Personlig projektledare tilldelas och tar kontakt 1-2 dagar innan utförandet.

Trappstädning stockholm företag
Steg 3

Utförande

Våra duktiga medarbetare genomför uppdraget enligt dina specifikationer.

Trappstädning stockholm företag
Steg 4

Uppföljning

Din projektledare genomför en kvalitetsuppföljning med dig.

flyttfirma stockholm kollektivavtal

Flyttfirma med kollektivavtal

Att välja en flyttfirma som har kollektivavtal för sina anställda är ett sätt att bidra till en rättvis arbetsmarknad. Vi på Zimpelt är en av de flyttfirmor i Stockholm som kan erbjuda dig en flyttjänst med kollektivavtal. Kollektivavtal innebär att de som utför flytten har rätt till schysta arbetsvillkor, som rimlig lön, försäkringar och rättigheter vid sjukdom.

Genom att välja en flyttfirma med kollektivavtal kan du vara säker på att de som hjälper dig med flytten behandlas rättvist och arbetar under bra förhållanden.

Det är också en trygghet för dig som kund att veta att du anlitar en seriös och ansvarsfull flyttfirma. Genom att välja oss på Zimpelt i Sundbyberg för flytten stödjer du en sund arbetsmiljö och kan känna dig trygg med att din flytt blir smidig och professionellt utförd.

Flytthjälp och flyttstädning i Stockholm

Om du behöver både flytthjälp och flyttstädning i Stockholm kan du vända dig till oss på Zimpelt. Vi erbjuder en helhetslösning för din flytt och kan ta hand om både flytthjälpen och flyttstädningen åt dig.

Att få hjälp med både flytthjälp och flyttstädning kan vara en stor lättnad. Du behöver bara kontakta en enda aktör och vi kan ta hand om hela processen. Våra flyttexperter har erfarenhet av både flytthjälp och flyttstädning och kan säkerställa att allt utförs på ett professionellt sätt. Dessutom kan vi hjälpa dig med flytthjälp till Spanien och Portugal.

Genom att anlita oss för både flytthjälp och flyttstädning kan du få en smidig och effektiv flytt. Du kan vara säker på att du lämnar ditt gamla boende i bästa skick samtidigt som du får hjälp med att flytta dina ägodelar till det nya stället.

flytthjälp och flyttstädning stockholm
Bra att veta inför flytthjälpen

Vanliga frågor om Flytthjälp

Behöver jag förbereda något inför?

Om du inte har bokat packning av oss så ska hela ditt bohag vara helt nedpackat och redo att bäras ut på flyttdagen. Känsliga möbler och textilier ska vara packade så gott som möjligt och allt som ryms i en flyttlåda ska packas så.

Är Zimpelt försäkrade?

Ja, vi är försäkrade via Länsförsäkringar till ett värde upp till 10 miljoner kronor om något skulle skadas under er flytt. Observera att om ni väljer att själva packa flyttlådorna så är ni ansvariga för att skydda innehållet i dem. Alla våra anställda jobbar under kollektivavtal och är försäkrade under arbetstid.