flyttfirma och flyttstädhjälp sundbyberg

Flyttstädning och flytthjälp Sundbyberg

Flytta och städa med Zimpelt  

Vid en flytt är det ofta mycket att tänka på och att få hjälp av professionella kan vara en stor lättnad. Med Zimpelt i Sundbyberg får du snabb och trygg hjälp med både flyttstädning och flytthjälp.

Sagt om oss på zimpelt

Om flytt och städtjänster sundbyberg

Flytthjälp och flyttstäd går hand i hand

Flyttfirma med kollektivavtal

En fördel med att anlita Zimpelt när du ska flytta är att vi har kollektivavtal för alla som hjälper dig med din flytt. Det innebär att du kan känna dig trygg med att de som utför uppdraget hos dig behandlas rättvist och att de har bra arbetsvillkor. Att välja en flyttfirma med kollektivavtal är ett sätt att stödja schysta arbetsförhållanden och bidra till en hållbar arbetsmarknad.

Oavsett om det handlar om en stor eller liten flytt så kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina behov. Vårt team av professionella flyttare är välutbildade och har stor kunskap inom området.

Flyttstädning med garanti

Zimpelt har även specialiserat sig på att flytta känsliga och värdefulla föremål. Vi har erfarenhet av att hantera konstverk, antikviteter och andra dyrgripar. Genom att anlita oss kan du vara säker på att dina värdefulla ägodelar hanteras med största omsorg och säkerhet. Dessutom lämnar vi alltid en generös garanti på alla våra flytt och städuppdrag.

Utöver själva flytten kan Zimpelt även erbjuda extra tjänster som storstädning, trappstädning, fönsterputsning och övergripande rådgivning kring flytten. Det är smidigt att kunna få alla flyttrelaterade tjänster från samma företag.

Zimpelt har försäkring för hela flytten

Vi är försäkrade via Länsförsäkringar till ett värde upp till 10 miljoner kronor om något skulle skadas under er flytt eller städning. Observera att om ni väljer att själva packa flyttlådorna är ni ansvariga för att skydda innehållet i dem. Alla våra flyttexperter jobbar under kollektivavtal och är försäkrade under arbetstid.

Miljovänliga flyttar

Zimpelt förstår vikten av att minimera påverkan på miljön och vi arbetar aktivt för att minska vår klimatpåverkan. Genom att använda energieffektiva fordon och implementera återvinningsprogram bidrar vi till att bevara Sundbybergs naturliga skönhet och hållbarhet.

Flytthjälp med dedikerad projektledare

Hos Zimpelt kommer du att få en dedikerad projektledare som kommer att vara ditt kontaktperson genom hela flyttprocessen. Vår projektledare kommer att samarbeta med dig för att förstå dina behov och önskemål och se till att arbetet utförs på det mest effektiva och professionella sättet.

Vid en flytt är det ofta mycket att tänka på och att få hjälp av professionella kan vara en stor lättnad. I Sundbyberg finns det många flyttfirmor att välja mellan och det kan vara svårt att veta vilken som är den bästa.  Med vår erfarenhet och kompetens är du garanterad en smidig och effektiv flytt.

Vid en flytt är det viktigt att allt går så smidigt som möjligt. Det kan vara stressande att packa ner alla sina saker, bära dem till det nya stället och sedan packa upp dem igen. Zimpelt kan hjälpa till med både packning, transport och uppackning. Vi har erfarenhet av att hantera olika typer av bohag och vet hur man bäst tar hand om dina ägodelar.

Företagsflytt Sundbyberg

En företagsflytt i Sundbyberg innebär att ta hänsyn till de anställdas behov och säkerhet. Zimpelt har en välutbildad personal som kan hjälpa till att organisera och genomföra en smidig flytt för att minimera störningar för de anställda.

Vi kan också erbjuda extra tjänster som packning och montering för att underlätta övergången till den nya arbetsplatsen. Sammanfattningsvis är en företagsflytt i Sundbyberg en spännande men utmanande uppgift.

Genom att anlita oss kan du vara säker på att din flytt genomförs på ett professionellt och effektivt sätt. Du kan lita på vår erfarenhet och expertis för att säkerställa en smidig övergång till din nya arbetsplats för ditt företag.

Så här Går det till

Snabbt, tryggt och zimpelt.

Trappstädning stockholm företag
Steg 1

Bokning/Offert

Skicka in en bokning alt. offertförfrågan så återkopplar vi för en avstämning.

Trappstädning stockholm företag
Steg 2

Inför utförande

Personlig projektledare tilldelas och tar kontakt 1-2 dagar innan utförandet.

Trappstädning stockholm företag
Steg 3

Utförande

Våra duktiga medarbetare genomför uppdraget enligt dina specifikationer.

Trappstädning stockholm företag
Steg 4

Uppföljning

Din projektledare genomför en kvalitetsuppföljning med dig.

Skräddarsydd flytt och städhjälp

Vi förstår att varje kund är unik och har olika behov när det gäller fönsterputs. Därför erbjuder vi skräddarsydda flyttlösningar som passar just dig. Vår projektledare kommer att lyssna på dina önskemål och ge dig råd och rekommendationer baserat på vårt kunnande och erfarenhet.

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ flytthjälp till konkurrenskraftiga priser.
Kontakta oss idag för att boka en tid för flytthjälp eller för att få mer information om våra tjänster.

flyttstädning sundbyberg
Skicka en förfrågan

Vi hjälper dig med städ-, flytt- och hantverkstjänster så att du kan fokusera på det du är bra på.

Trappstädning stockholm företag
Dokumenterad garanti och uppföljning
Trappstädning stockholm företag
Kostnadsförslag anpassat för dig
Trappstädning stockholm företag
Personlig projektledare från start till slut

Berätta kort om dig:

Vi delar aldrig din data, Läs våra Allmänna Villkor
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
flyttfirma sundbyberg

Effektiv flytthjälp i Sundbyberg

En flytt kan vara både tidskrävande och stressande. Att packa ner alla sina ägodelar, transportera dem till det nya stället och sedan packa upp dem igen kan ta mycket tid och energi. En effektiv flyttfirma från Sundbyberg kan hjälpa till att göra hela processen smidigare och mindre påfrestande.

Zimpelt är en av de effektivaste och mest renommerade flyttfirmorna i Sundbyberg. Med vår erfarenhet och kompetens kan du vara säker på att din flytt genomförs på ett snabbt och effektivt sätt. Vi har välutbildad personal och modern utrustning som underlättar flyttprocessen.

Genom att anlita Zimpelt för din flytt kan du spara tid och energi och fokusera på att komma i ordning i ditt nya boende. Du kan också vara trygg med att din flytt utförs på ett professionellt sätt och att dina ägodelar hanteras med omsorg.