byggstädning Stockholm

Byggstädning Stockholm

Grundlig byggstädning för en snabbare inflytt

Vi erbjuder skräddarsydd byggstädning i Stockholm med en personlig kontaktperson och kvalitetssäkrade städare. Få en offert eller boka ett kostnadsfritt besök så berättar vi mer om både grovstädning och byggstädning.

Sagt om oss på zimpelt

grovstädning Stockholm

Byggstädning kapar steget mellan bygg och inflyttning

Vid en bostadsrenovering, ny- eller ombyggnation krävs en ordentlig byggstädning för att få bort smuts och hälsofarligt byggdamm innan du och din familj kan bo där. När byggarna och hantverkarna är färdiga vill man bara flytta in sina saker och komma igång med vardagen i sitt nya hem.

Vi erbjuder grundlig, professionellt genomförd byggstädning i Stockholm som gör ditt hem skinande rent och fritt från farliga dammpartiklar. Vår byggstädning och grovstädning innefattar ett gemensamt besiktningskontroll för att försäkra oss om att arbetet är utfört enligt beställning och att du är nöjd med resultatet.

Skicka en förfrågan

Vi hjälper dig med städ-, flytt- och hantverkstjänster så att du kan fokusera på det du är bra på.

Trappstädning stockholm företag
Dokumenterad garanti och uppföljning
Trappstädning stockholm företag
Kostnadsförslag anpassat för dig
Trappstädning stockholm företag
Personlig projektledare från start till slut

Berätta kort om dig:

Vi delar aldrig din data, Läs våra Allmänna Villkor
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Grovstädning Stockholm

Grovstädning är en grundlig rengöring av alla ytor efter avslutat byggprojekt. Denna typ av städning fokuserar på att ta bort allt byggdamm, sot, cementrester och spackel som kan ha ackumulerats under byggnadsprocessen. Det är viktigt att utföra en noggrann grovstädning för att säkerställa att det inte finns några synliga spår av byggmaterial kvar i lokalerna.

Zimpelt är en professionell städfirma som specialiserat sig på grovstädning i Stockholm. Dessutom kan vi hjälpa dig med trappstädning, flyttstädning och effektiv storstädning. Vi har all den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att utföra en effektiv och noggrann städning.

Grovstädning Stockholm
lyckad byggstädning stockholm

Tips för en lyckad byggstädning

För att underlätta processen och få ett framgångsrikt resultat är det viktigt att följa några enkla tips vid byggstädning i Stockholm.

1. Se till att ha rätt utrustning och rengöringsmedel tillgängligt

2. Börja städningen uppifrån och arbeta dig nedåt

3. Använd skyddskläder och andningsskydd vid behov

4. Rengör noggrant alla ytor och hörn

5. Absorbera och ta bort allt byggdamm och smuts

Slutligen, inspektera och kontrollera att ingenting har missats. Genom att följa dessa steg kan vi säkerställa att din byggstädning blir så effektiv som möjligt och att inget blir missat. En noggrann och professionell byggstädning kommer att ge dig ett rent och fräscht resultat och göra det möjligt för dig att använda lokalerna direkt efter att byggprojektet är klart.