fonsterputsning sundbyberg

Fönsterputsning Sundbyberg

Fönsterputs med glans

Att hålla fönstren rena och skinande är en viktig del av hemunderhållet. Inte bara ger det en fräschare och mer inbjudande atmosfär, det förlänger också fönstrens livslängd och förbättrar deras funktion. Men fönsterputsning i Sundbyberg kan vara tidskrävande och kräver både rätt teknik och utrustning för att uppnå ett perfekt resultat. Det är här Zimpelt kommer in i bilden.

Sagt om oss på zimpelt

Om fönsterputsning sundbyberg

Tjänster i vår fönsterputsning

Om vår fönsterputsning

Vi erbjuder grundlig rengöring av alla ytor på dina fönsterglas. För takfönster som kan rotera runt sin egen axel, står vi också redo att utföra putsning. Dock är det viktigt att notera att vi inte utför putsarbeten på fönster som kräver tillgång från yttertaket.

Vår service inkluderar medtagande av all nödvändig utrustning och rengöringsmedel för fönsterputsning. Om du saknar en passande stege, kan vi tillhandahålla en sådan mot en extra kostnad. Vänligen specificera detta vid bokning.

Putsar även trasiga fönster och i regn

Vi är också förberedda att putsa fönster som har vissa skador, såsom repor, trasiga lås eller persienner. Det är dock viktigt att du informerar oss om dessa problem i förväg.

Vårt team kan utföra putsning även under regn och snö, ner till temperaturer så låga som -15 grader Celsius.

För din trygghet är våra fönsterputsare försäkrade och vi har en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under arbetet.

Fönsterputs åt privatpersoner, företag och BRF:er

Vi har ett brett utbud av kunder, inklusive privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Oavsett om du behöver fönsterputsning för ditt hem eller din verksamhet, kan vi skräddarsy våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål.

Kundnöjdhet är vår främsta prioritet och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi ser fram emot att få arbeta med dig och ge dig skinande rena fönster som du kommer att vara stolt över.

Vad räknas som ett fönster?

När det gäller räkningen av fönster, betraktas varje separat fönsterbåge, även känd som luft, som ett enskilt fönster. Ett fönster med en båge räknas som ett 1-luftfönster, medan ett fönster med två bågar (en åt höger och en åt vänster) räknas som ett 2-luftfönster.

För att uppnå optimala resultat, föreslår vi att du även överväger att lägga till en rengöring av fönstrens bågar och karmar. Detta är en extra tjänst som kan bokas till en tilläggskostnad. Glöm inte att ange detta vid din bokning om du önskar att få fönsterkarmar eller fönsterbleck rengjorda.

Fönsterputsning med dedikerad projektledare

Hos Zimpelt kommer du att få en dedikerad projektledare som kommer att vara ditt kontaktperson genom hela fönsterputsprocessen. Vår projektledare kommer att samarbeta med dig för att förstå dina behov och önskemål och se till att arbetet utförs på det mest effektiva och professionella sättet.

Vi strävar efter att ge våra kunder en smidig och enkel upplevelse. Genom att ha en dedikerad projektledare kan du vara säker på att du alltid har en person att vända dig till om du har några frågor eller behöver något extra.

Fönsterputsning åt kontor

Inte bara erbjuder vi professionell fönsterputsning för hemmet, vi erbjuder även vår tjänst för företag och kontor i Sundbyberg. Vi förstår vikten av att ha rena och klara fönster på arbetsplatsen, både för att ge en trevlig arbetsmiljö och för att ge ett gott intryck på besökare och kunder.

Alla våra uppdrag skräddarsys för att möta dina specifika behov och scheman för att minimera eventuell störning på arbetsplatsen. Vårt mål är att ge dig en smidig och bekväm fönsterputsning så att du kan fokusera på att driva ditt företag.

Att ha rena och klara fönster på kontoret är viktigt av flera anledningar. För det första bidrar det till en trevlig arbetsmiljö för dig och dina anställda. Forskning har visat att naturligt ljus och utsikt över omgivningen kan ha en positiv effekt på välbefinnandet och produktiviteten på arbetsplatsen. Genom att ha rena fönster kan du dra nytta av detta och skapa en behaglig och inspirerande arbetsmiljö.

För det andra är rena fönster viktiga för att ge ett gott intryck på besökare och kunder. När någon besöker ditt kontor är det första de ser ofta fönstren. Genom att ha rena och klara fönster visar du att du bryr dig om detaljerna och att du lägger vikt vid en professionell image. Detta kan bidra till att skapa förtroende och ge en positiv upplevelse för dina besökare och kunder.

Så här Går det till

Snabbt, tryggt och zimpelt.

Trappstädning stockholm företag
Steg 1

Bokning/Offert

Skicka in en bokning alt. offertförfrågan så återkopplar vi för en avstämning.

Trappstädning stockholm företag
Steg 2

Inför utförande

Personlig projektledare tilldelas och tar kontakt 1-2 dagar innan utförandet.

Trappstädning stockholm företag
Steg 3

Utförande

Våra duktiga medarbetare genomför uppdraget enligt dina specifikationer.

Trappstädning stockholm företag
Steg 4

Uppföljning

Din projektledare genomför en kvalitetsuppföljning med dig.

Skräddarsydd fönsterputsning

Vi förstår att varje kund är unik och har olika behov när det gäller fönsterputs. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dig. Vår projektledare kommer att lyssna på dina önskemål och ge dig råd och rekommendationer baserat på vårt kunnande och erfarenhet.

Utöver fönsterputs erbjuder vi även andra tjänster som kan hjälpa till att förbättra ditt hem eller kontor. Vi kan till exempel rengöra och polera dina speglar, rengöra dina persienner eller utföra grundlig storstädning. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina behov och önskemål.

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ fönsterputs till konkurrenskraftiga priser. Rena och klara fönster kan göra en stor skillnad i ditt hem eller kontor och vi strävar efter att ge dig det bästa resultatet varje gång.

Kontakta oss idag för att boka en tid för fönsterputs i Sundbyberg eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få skinande rena fönster!

fönsterputsare sundbyberg lägenhet
Skicka en förfrågan

Vi hjälper dig med städ-, flytt- och hantverkstjänster så att du kan fokusera på det du är bra på.

Trappstädning stockholm företag
Dokumenterad garanti och uppföljning
Trappstädning stockholm företag
Kostnadsförslag anpassat för dig
Trappstädning stockholm företag
Personlig projektledare från start till slut

Berätta kort om dig:

Vi delar aldrig din data, Läs våra Allmänna Villkor
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Effektiv fönsterputsning för alla fönster

Oavsett om du har vanliga vridbara fönster, balkongdörrar, skjutbara fönster eller andra specialfönster, så kan vi hantera dem. Vi har kunskap och utrustning för att effektivt rengöra även de mest svårtillgängliga områdena av dina fönster.

Vi tar bort smuts, pollen, insekter och andra föroreningar som kan byggas upp på fönsterytan. Vårt mål är att lämna dina fönster kristallklara och skimrande rena, så att du kan njuta av den vackra utsikten utan störande smuts och fläckar.

Våra fönsterputsare använder sig av professionella rengöringsprodukter och tekniker för att säkerställa att dina fönster blir rena och skinande. Alla fönsterputsare är noggranna och effektiva i sitt arbete och de kommer att se till att varje millimeter av dina fönster blir noggrant rengjorda.

fönsterputsning sundbyberg
fönsterputs stockholm

Fönsterputsning i Sundbyberg med garanti

Vår personal är välutbildad och har gedigen erfarenhet inom fönsterputsning. Vi vet vilka tekniker och produkter som fungerar bäst för olika typer av fönster och vi är ständigt uppdaterade med de senaste trenderna inom branschen. Du kan lita på att vi tar hand om dina fönster på bästa möjliga sätt.

Utöver fönsterputsning erbjuder vi även andra tjänster för att underlätta din vardag. Vi kan till exempel hjälpa till med rengöring av fönsterkarmar och takfönster. Vi har även specialutbildade medarbetare som kan ta hand om svåråtkomliga fönster, som till exempel fönster på höga våningar eller i svårtillgängliga lägen.

Så om du letar efter prisvärd och professionell fönsterputsning i Sundbyberg, kontakta oss på Zimpelt. Vi ser fram emot att få göra dina fönster skinande rena och ge ditt hem en fräsch och inbjudande känsla.