Hemstädning bromma

Städning Bromma

Hemstädning med Zimpelt  

Att hålla rent och snyggt i sitt hem eller på sin arbetsplats är viktigt för både trivsel och hälsa. Oavsett om du behöver hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning eller någon annan form av städhjälp, finns Zimpelt här för dig med kontor nära Bromma.

Att anlita en städfirma för hemstädning kan också vara ett sätt att spara tid och minska stress i vardagen. Istället för att behöva lägga timmar på att städa varje vecka kan du fokusera på andra viktiga uppgifter eller helt enkelt koppla av och njuta av en ren och fräsch miljö i ditt hem.

Sagt om oss på zimpelt

Om hemstädning bromma

Hemstädning

Oavsett om du behöver hjälp med hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning eller något annat, kan du lita på att Zimpelt är en pålitlig och professionell städfirma som kan ta hand om dina behov.

Med hjälp av erfaren personal, effektiva städmetoder och modern utrustning kommer vi att lämna ditt hem eller kontor i toppskick. Så ge dig själv mer tid och energi genom att anlita en seriös städfirma i Bromma och njut av en ren och fräsch miljö

Storstädning Bromma

Ibland behöver man göra en riktigt grundlig rengöring i sitt hem eller på sin arbetsplats. I sådana fall kan du anlita en oss som är specialiserade på storstädning i Bromma. Vår städfirma kan komma in och rengöra alla ytor och utrymmen noggrant, inklusive svåråtkomliga områden som tak och väggar.

Med hjälp av professionella städmaskiner och rengöringsprodukter kan vi göra ett fantastiskt jobb och lämna ditt hem eller kontor i toppskick.

Flyttstädning Bromma med garanti

Att flytta kan vara en stressande upplevelse, och det sista du vill ha är en massa städning att ta hand om efter att du har flyttat ut från ditt gamla hem. Med hjälp av en professionell städfirma i Bromma kan du dock undvika den extra bördan.

Vi på Zimpelt erbjuder flyttstädningstjänster med garanti, vilket innebär att om du inte är nöjd med städningen kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad. Med vår hjälp kan du fokusera på att bosätta dig i ditt nya hem utan att behöva bekymra dig för städning.

Miljövänlig städfirma med kollektivavtal

Om du är miljömedveten och värnar om hållbarhet kan du vara intresserad av att anlita en miljövänlig städfirma i Bromma. Zimpelt använder sig av ekologiska och biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter för att minska vår påverkan på miljön.

Dessutom är all vår städpersonal anslutna till kollektivavtal vilket innebär att de anställda får schyssta arbetsvillkor och löner. Genom att välja en miljövänlig städfirma kan du stödja ett hållbart samhälle och bidra till en bättre framtid.

Trappstädning och städhjälp i Bromma

Om du bor i en fastighet med trappor kan du vara medveten om att trappstädning kan vara en utmanande uppgift. Det är inte bara tidskrävande, utan också fysiskt krävande att rengöra trappor ordentligt. Lyckligtvis kan du anlita en städfirma i Bromma som erbjuder trappstädning och städhjälp.

Zimpelt kan hålla dina trappor rena och säkra genom att regelbundet sopa, moppa och dammsuga dem. Vi kan också hjälpa till med andra städuppgifter i ditt hem som fönsterputsning och rengöring av ugnen.

Personlig projektledare vid städning

En annan fördel med att anlita en Zimpelt städfirma i Bromma är att du får tillgång till en personlig projektledare. Denna person kommer att vara ditt huvudkontakt och kommer att samordna städningen och se till att alla dina behov och önskemål uppfylls.

Genom att ha en projektledare kan du vara säker på att städningen utförs på ett organiserat och effektivt sätt, och att inga detaljer glöms bort.

Kontorsstädning Bromma

För företagare i Bromma är det viktigt att ha en ren och professionell arbetsmiljö. Med kontorsstädningstjänster kan du se till att ditt kontor alltid ser prydligt och välkomnande ut för både anställda och kunder.

Vi på Zimpelt nära Bromma kan erbjuda allt från dammtorkning och avtorkning av skrivbord till noggrann rengöring av gemensamma utrymmen som kök och toaletter. Med regelbunden kontorsstädning kan du skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö.Att ha ett rent och organiserat kontor är inte bara viktigt för att ge ett professionellt intryck, det kan också ha en positiv inverkan på hälsan och välbefinnandet hos de som arbetar där.

Genom att regelbundet rengöra kontorsutrymmen minskar risken för spridning av bakterier och virus, vilket i sin tur kan minska sjukfrånvaron bland personalen. En fräsch arbetsmiljö kan också bidra till ökad motivation och trivsel bland medarbetarna.

Så här Går det till

Snabbt, tryggt och zimpelt.

Trappstädning stockholm företag
Steg 1

Bokning/Offert

Skicka in en bokning alt. offertförfrågan så återkopplar vi för en avstämning.

Trappstädning stockholm företag
Steg 2

Inför utförande

Personlig projektledare tilldelas och tar kontakt 1-2 dagar innan utförandet.

Trappstädning stockholm företag
Steg 3

Utförande

Våra duktiga medarbetare genomför uppdraget enligt dina specifikationer.

Trappstädning stockholm företag
Steg 4

Uppföljning

Din projektledare genomför en kvalitetsuppföljning med dig.

Skicka en förfrågan

Vi hjälper dig med städ-, flytt- och hantverkstjänster så att du kan fokusera på det du är bra på.

Trappstädning stockholm företag
Dokumenterad garanti och uppföljning
Trappstädning stockholm företag
Kostnadsförslag anpassat för dig
Trappstädning stockholm företag
Personlig projektledare från start till slut

Berätta kort om dig:

Vi delar aldrig din data, Läs våra Allmänna Villkor
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zimpelt - En städfirma nära Bromma

En av de mest pålitliga städfirmorna i Bromma är vi på Zimpelt. Vårt team av erfarna städare erbjuder en rad olika städtjänster för både privatpersoner och företag.

Oavsett om du behöver hjälp med hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning eller något annat, kan Zimpelt hjälpa dig. Våra professionella och pålitliga städare garanterar att ditt hem eller kontor blir skinande rent efter varje städtillfälle.

Städfirma bromma
Kontorsstädning bromma

Effektiv städning i Bromma

Om du är osäker på vilket städföretag i Bromma du ska välja för din hemstädning, är det en bra idé att göra lite research och läsa recensioner från tidigare kunder. På så sätt kan du få en bättre förståelse för vilka företag som levererar högkvalitativ service och är pålitliga.

Oavsett vilket företag du väljer är det viktigt att kommunicera tydligt om dina förväntningar och behov när det gäller hemstädning, så att städfirman kan skräddarsy sin service för att passa just dig och ditt hem.

Zimpelt är inte bara känt för sin pålitliga service, utan också för vår effektiva städning. Våra städare är utbildade och erfarna och vi använder oss av moderna städmetoder och utrustning för att uppnå bästa möjliga resultat.